Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Planeringsmöte distrikt syd

2019-11-16 @ 16:00 - 23:30

Plats för årets planeringsmöte är Hallands residensstad Halmstad. Vi får låna möteslokal på Garnisonens Soldathem som ligger precis utanför regementet LV 6.

Planen är att mötet startar klockan 16.00 på Soldathemmet och tid för mötet är avsatt till 3 timmar. Ca 19.00 äter vi en gemensam middag på Soldathemmet och när vi känner oss redo så glider de som vill nedför backen till Halmstad centrum för fortsatt häng med varandra på The Fox and Anchor.
Mötet är öppet för medlemmar i BBMC och i övrigt är supportmedlemmar, familj och vänner varmt välkomna att delta i middag och häng på stan efteråt.
För de som inte är medlemmar och därmed inte kan delta under själva mötet finns det möjlighet att vistas i Soldathemmet under tiden.

Kostnaden för kaffe och te under mötet hoppas vi att föreningen kan stå för. Middagen betalar den enskilde för och priset kommer att landa på ca 250 kr. Mer exakt pris och hur vi betalar får vi återkomma med.
Menyn blir:
Toast Skagen
Helstekt fläskfilé med potatisgratäng
Kaffe och kaka

Den som av allergi eller andra skäl inte kan äta det som står på menyn hör av sig till mig på samma mejladress ni anmäler er till så kikar vi på alternativ.
Dryck till maten annat än vatten medtages av den enskilde och i och med att vi är ett slutet sällskap så får vi ta med egen alkohol in på Soldathemmet till middagen.
Vad gäller boende så har vi lyckats ordna ett reducerat pris på Hotell Amadeus i Halmstad centrum där vi har 10 procents rabatt. Priset är 900 kr för ett dubbelrum. Vi återkommer med eventuell bokningskod.
Anmälan vill vi ha senast 6 oktober till; patrik.stoltenhielm@outlook.com
Väl mött den 16 november!
Mvh,
’Halmstadgruppen’ 😉
(Patrik S, Christer H, Patrik L)

Detaljer

Datum:
2019-11-16
Tid:
16:00 - 23:30
Evenemang Kategori: