Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Jamtland Bike Week Måndagskörning

2019-07-29 @ 17:30 - 22:00

Som tidigare år har BBMC ansvaret för måndagens körning i denna MC-vecka som lämpligt nog sammanfaller med StorsjöYran för de som vill. Under veckans alla körningar tas en startavgift ut som oavkortat går till Bröstcancerföreningen Emma Jämtland Härjedalen www.jamtland.brostcancerforbundet.se. 20:-/dag eller 100:- för hela veckan (swish eller kontant)

I år går turen till Hara Ångbåtsbrygga och sommarcafé (ca 3 mil) för fika och samkväm. Samling sker vid Hamnpiren/Sjötorget i Östersund där startavgift tas in och vi går igenom dagens körning och eventuella aktiviteter runt den, så kom i tid! Kortegen avgår 18:00. Ett fikapaket kommer vara förberett för oss när vi kommer fram men det går även att gå in i cafét och förstärka fikat med något ur deras HEMBAKTA!! och mycket prisvärda sortiment. Fikat kostar 50kr och Hara Bryggas vänner som sköter det har valt att skänka hela intäkten för fikat till Bröstcancerföreningen Emma Jämtland Härjedalen.

JBW i stort:
Jamtland Bike Week arrangeras årligen av flera av MC-klubbarna i Jämtland. Alla bikers är hjärtligt välkomna oavsett hojmärke, ålder, kön, nationalitet och om man tillhör någon klubb eller inte.

Under drygt en vecka genomförs en street parade genom Östersunds med republiken Jämtlands president och landshövdingen, en MC-utställning på Stortorget, flera längre och kortare ride outs med bland annat poker run och fina fikaställen.

För mer info om övriga dagar se http://www.jhmc.se/ eller gruppen
Jamtland Bike Week på FB.

Distrikt Mitt
Datum: Måndag 29/7
Tid: Avmarsh 18:00, kom innan för genomgång och info
Plats: Hamnpiren/Sjötorget Östersund, Badhusparken

VÄLKOMNA!
Magnus Kardin, DO-Mitt
Blue Berets MC Sweden

Details

Date:
2019-07-29
Time:
17:30 - 22:00
Event Category:

Organizer

Magnus Kardin