Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

EoS och Årsmötesplanering Distrikt Mitt

2019-11-02 @ 12:00 - 21:00

När: 13:00 2/11 2019
Var: Långgatan 5, Sollefteå

I år på EoS blir det lite mer uppsträckt möte för att starta upp planeringen kring vårt kommande årsmöte. Givetvis summerar vi året och stakar ut nästa år lite grovt precis som förra EoS.

Vi startar upp klockan 13:00 med årsmötesplanering och sedan avrundar vi den lite mer ordnade delen av dagen med att summera året och som i fjol grovt staka ut nästa år. Jag avser nyttja DO-peng till att bjuda på lite matigare fika under eftermiddagen.

Vi kommer att hålla till i en lokal som Spånglund förfogar över hela tiden förutom en stund innan middag då vi kollar upp möjligheten till tvagning på ett spa i närheten. Vill man hellre göra stan kan den som vill även göra det.

Middag (runt 18:00-19-30?) kommer att lagas gemensamt och för enkelhetens skull kör vi taco så var och en kan ta av vad de vill ha. Men ev allergier kan ju med fördel meddelas oss.

För de som stannar på mat kommer en avgift om ringa 100 kronor tas ut för inhandling. Vad gäller dryck står var och en för sitt eget, med som utan procent.

Så nu kommer vi till Anmälan! Det kan bli lite bökigt här för vi vill veta två saker:
-Kommer du till mötet under dagen
-Kommer du att stanna så pass att du vill äta mat?

Detta vill vi veta senast LÖRDAG 26/10, Samma datum gäller även för betalning av middagen. Denna kan med fördel Swishas till mig på 070-5676465 Märk denna med ”EoS”. För andra betalsätt kontaktar ni mig på valfritt sätt.

För frågor gällande lokal, Sollefteå eller liknande så vänd er istället till Anders Spånglund

MVH
Magnus Kardin, DO-Mitt
Blue Berets MC Sweden

Detaljer

Datum:
2019-11-02
Tid:
12:00 - 21:00
Evenemang Kategori:

Arrangör

DO Mitt

Plats

Sollefteå